Druva liittyy Tradecin tarjontaan

Tradec on lisännyt Druvan päätelaitesuojaukseen keskittyvän ratkaisun valikoimiinsa. Tällä siirrolla me Tradecilla vahvistamme entisestään jo vahvaa reppuamme niiltä osa-alueilta, joihin perinteisillä toimijoilla ei ole tarjota ratkaisuja.

Druvan InSync –tuote kattaa kaikki organisaation päätelaitteiden tiedonsuojauksen tarpeet. Kyseessä on yksi ratkaisu, joka hoitaa sekä päätelaitteiden varmistukset, tiedostojen synkronoinnin käyttäjän laitteiden välillä että laitteiden datan suojaamisen katoamisten varalta. InSync tukee kaikkia yleisimpiä alustoja (Windows, Mac, Linux, iOS, Android) ja on Gartnerin suosittelema ratkaisu päätelaitteiden varmistukseen. Druva on helppokäyttöinen, joustava ja monipuolinen ratkaisu varmistamaan, että työntekijöiden datat ovat aina tallessa. InSync on saatavilla sekä omaan konesaliin sijoitettavana versiona että puhtaana pilvipalveluna Druvan pilvestä.

Annamme mielellämme lisätietoja ja tulemme demoamaan ratkaisua, meidät tavoittaa Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo