Kustannussäästöjä ja uusimpia ratkaisuja maailmalta

 

Kustannussäästöjä ja uusimpia ratkaisuja maailmalta

   

Me Tradecissa haemme asiakkaillemme maailmalta jatkuvasti uusia, entistä tuottavampia ratkaisuja tiedonhallinnan tarpeisiin. ICT:n maailmanmarkkinoilla nousee uusia haastajia perinteisille alan jättiläisille.

 

Joistakin uusista pelureista kehittyy maailmanlaajuisia menestystarinoita. Hyvä esimerkki on virtuaaliympäristöjen tallennusjärjestelmä Tintri, jonka globaali kasvu viime vuonna oli yli 100 %. Uudet mahdollisuudet tarjoavat myös suomalaisille asiakkaillemme potentiaalia tuottavuuden parantamiseen ja ICT-ympäristön helpompaan hallintaan.

 

Pysy ajan tasalla!

 

Uusista kustannussäästömahdollisuuksista kannattaa olla selvillä. Tradec Networksin myynti- ja teknologiatiimi demoaa tällä hetkellä Suomessa erityisesti seuraavia ratkaisuja, jotka tuottavat käyttäjilleen todistetusti kustannussäästöjä ja kilpailuetuja:

 

Tintri VMStore –virtuaaliympäristöjen tallennusjärjestelmä: jos Sinulla on virtuaaliympäristöä, erityisesti VMWarea, Tintri on must tutkittavaksi seuraavana tallennusratkaisunasi. Tintri taklaa useimmat VMWare –ympäristön hallinnan ja suorituskyvyn haasteet.

 

Riverbed Steelhead ja Granite. Tiedonsiirron kiihdyttäminen toimipisteiden välillä ja laajaverkon optimointi tehostavat kaistankäyttöä ja säästävät verkkokustannuksia. Tämä menee suoraan viimeiselle riville – ja nopeasti. Kannattaa myös miettiä, onko tiedon varmistaminen etätoimipisteissä mielekästä. Varmistustoimet voi keskittää yhteen paikkaan.

 

Riverbed Granite mahdollistaa 100% tiedon konsolidoinnin.

 

Tulemme mielellämme esittelemään Sinulle näitä ratkaisuja.

 

Tehtävämme on kuitenkin etsiä asiakkaallemme parhaat ratkaisut - juuri tämänhetkiseen tilanteeseen. Kannattaa testata hintakilpailukykyämme myös verkon tai konesalin pienemmissä hankinnoissa; esim. palvelimien, kytkimien ja transceivereiden hankinnoissa hyödynnämme isojen eurooppalaisten tukkurien jättivolyymeja: sinä voitat hinnassa.

 

Haasta meitä yhteiseen tuottavuusjahtiin! Tunnin tapaamisessa saat varmasti uusia ideoita. Lisätietoja saat myös kysymällä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Risto Pyykkönen

 

Tradec Networks Oy

 

+358 43 824 4853

 

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo