Tintri - maailman nopeiten kasvava tallennusvalmistaja

Tintri on innovatiivinen haastaja tallennusmarkkinassa. Vuonna 2008 Silicon Valleyssa perustettu Tintri on tällä hetkellä globaalisti eniten kasvava tallennusjärjestelmä (Forbes: Tintrin kasvu H1/2013 yli 100 %).

Mikä selittää näin vauhdikkaan kasvun?

Tintri on maailman ainoa tallennusjärjestelmä, joka on suunniteltu alusta lähtien puhtaasti virtuaaliympäristön tallennusalustaksi.

Tintri tuottaa asiakkailleen ainutlaatuista helppokäyttöisyyttä ja näkyvyyttä virtuaaliympäristöön: Tintri on Zero Management –järjestelmä: asennuksen jälkeen ei tarvitse tehdä säätöjä tai päivittäistä ylläpitoa. Virtuaaliympäristön muutokset helpottuvat merkittävästi.

Tintri –investoinnin takaisinmaksuaika on kansainvälisesti todennettuna vain muutamia kuukausia:

Tintri poistaa laajennustarpeita perinteiseltä tallennukselta.

Hallinnan helppous säästää aikaa ja työkustannuksia.

Tintri on uniikki järjestelmä

Ainoa virtuaalikoneita ymmärtävä järjestelmä

Ainoa virtuaalikonetasolla replikoiva

Ainoa järjestelmä, jossa työasema- ja palvelinvirtualisointia voi ajaa yhdessä

Ainutlaatuinen näkyvyys ympäristön suorituskykyyn

Monet Tintri-käyttäjät ovat hankkineet järjestelmän vain päivien koekäytön jälkeen. Vakuuttava suorituskyky, hallinnan helppous ja latenssin kutistuminen minimiin ovat avaintekijöitä. Lue täältä,  miten Tintri helpottaa irlantilaisen terveydenhuollon organosaation arkea.

Tulemme mielellämme kertomaan miten Tintri helpottaa elämää virtuaaliympäristössä. Lisätietoja saat kysymällä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo