Tietoturva ja VPN laitteet

Cisco PIX-palomuurit ovat jo käsite 90-luvulta lähtien. Tuotekehityksen myötä tilalle tuli teknisesti parempi seuraaja ASA5500 laiteperheestä. Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security tietoturvatuoteperhe kattaa kaikenkoisten yritysten tietoturvatarpeet, PK-yrityksistä suuriin yrityksiin, ja ne on suunniteltu käytön mukaan skaalautuvaksi koko yrityksen tietoturvan yhtenäiseen hallintaan.

Adaptive Security Appliances 5510, 5520, 5540 ja 5550 laitteet ovat yhdistelmä palomuuri, VPN-keskitin, anti-X ja IPS hyökkäyksenesto ominaisuuksia. Niiden avulla voidaan yritysverkossa suorittaa yhtäaikaisesti useita tietoturvatoimenpiteitä helposti, yhtenäisellä hallinnalla ja verkon suorityskyvyn kärsimättä. ASA 5500 -sarja tarjoaa kattavat VPN-ominaisuudet, jotka mahdollistavat muun muassa etäyhteydet IPSec- ja SSL VPN-salausprotokollia hyödyntäen. Tuotteet ovat suunniteltu tukemaan kattavasti yritysverkkojen tärkeitä teknologoita ja palveluita kuten QoS, Multicasting sekä IPv6-standardia. ASA-ratkaisut pohjautuvat markkinoiden johtaviin tietoturvatuotteisiin, PIX Security Appliance, IPS 4200 sekä VPN 3000 Concentrator –tuoteperheisiin. Cisco ASA 5500 -sarja tarjoaa VPN-yhteyksiin IPSec- ja SSL-salausprotokollien toiminnallisuutta. Ne integroituvat yllä mainittuihin ATD-teknologioihin ja turvaavat VPN-yhteyden madoilta, viruksilta ja tietomurroilta. IPSec- ja SSL-VPN-ominaisuudet yhdessä tekevät Cisco ASA 5500 -sarjasta helposti soveltuvan kaikkiin VPN-käyttöympäristöihin.

PK-sektorin yrityksille ja etätoimistoihin ASA5505 SECTuotekuvaus: Cisco ASA 5505 Firewall Security Edition Bundle Laitteen tyyppi: Turvalaite, seinäänasennettava
Lisenssimäärä: Rajoittamaton Security Plus
Portit: 8 x 10/100 kytkinporttia (joista 2 kpl IEEE 802.3af PoE) Verkko / Siirtoprotokolla: IPSec
Ominaisuudet: Palomuurisuojaus, DMZ-portti, VPN, VLAN-tuki (3kpl
Suoritusteho: 150 Mbit/s
Kotelon tyyppi: Ulkoinen
Ulkomitat: 20 cm x 17.4 cm x 4.4 cm
Paino: 1.8 kg

Ciscon muista tietoturvatuotteista löytyy myös monipuolisia ratkaisuja tunkeutumisenestoon, vahvaan tunnistukseen, haitallisen liikenteen estämiseen, viruksien ja sovelluksien väärinkäytön hallintaan. Näitä voidaan yhdistää ja käyttää integroidusti mm. aikaisemmin käyttöönotetuissa ISR-sarjan reitittimissä.

Lisätiedot ja myynti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo