Kytkimet

Cisco Catalyst lähiverkon kytkimet

Catalyst 4500 sarja

Modulaarinen kytkinsarja runkoverkon perustarpeisiin lisää infrastruktuuriin skaalautuvuutta antaen tulevaisuuden investointeihin joustavan jatkuvuuden. Korkean käytettävyyden älykkäät L2-4 tason verkkopalvelut, vikasietoisuus Supervisor-ohjainmoduleilla käytönaikaiset ohjelmapäivitykset ilman käyttökatkoja. Integroidut samanaikaiset IPv4- ja IPv6-tuen omaisuudet, 10 gigabitin Ethernet-liitännät ja Power over Ethernet Plus -virransyöttö seuraavan sukupolven suuritehoisiin laitteisiin tarjoavat merkittäviä etuja uusille sovelluksille ja toteutuksille.

Catalyst 3750-X sarja

Suojattujen ja yhdistettyjen sovellusten pinottavat kiinteän kokoonpanon kytkimet kampuksille ja haarakonttoreihin. Laitteet sopivat ristikytkentäympäistöihin ja myös verkon keskelle, jossa tarvitaan suorituskyvyltään ja kattavilla tietoturvaominaisuuksilla varustettua reititystä. Kytkin hyödyntää Cisco StackWise™ -teknologiaa, joka nostaa työpistekytkinten tasoa entisestään.

Catalyst 3560-X sarja

Käyttöönoton automatisointiin erilliset kiinteän kokoonpanon kytkimet kampuksille ja työryhmille. Cisco Catalyst 3560-sarja on kiinteän kokoonpanon pinottavia ja reitittäviä kytkimiä joilla saavutetaan korkea käytettävyys, edistykselliset palveluluokat (QoS) ja tietoturvaominaisuudet jotka oleellisesti tehostavat verkon toimintaa eri käyttöympäristöissä. Fast Ethernet tai Gigabit Ethernet porttien kokoonpanoilla ne soveltuvat perustyöryhmä- tai kerroskytkimiksi. Kaksi ohjelmistoversiota; IP Base datan, äänen ja videokuvan siirtämiseen, sekä IP Service ohjelmistolla kaistan hallinta, tietoturvasuodatus ja IP Multicast palvelut.

Catalyst 2960-S sarja

Pinottavat ja erilliset Cisco FlexStack ominaisuuksilla parannetut lähiverkkokytkimet keskikokoisiin yritys- ja haarakonttoriverkkoihin. Kytkimen ohjelmisto on kehitetty vastaamaan tämän päivän Self Defending Network -tietoturvaratkaisuja ja tarjoaa Access Control listat (ACL) sekä kaistanrajoituksen kehittyneillä QoS-ominaisuuksilla. Laitteet sopivat ristikytkentäkaappeihin ja kerroksiin jakamaan dataa työasemille virransyötöllä (PoE) tai ilman.

 

Avaya Data Networking kytkimet

Ethernet Routing Switch 2500

Pinottavat ja erilliset ERS2500 sarjan kytkimet (L2) luovat pk-sektorin yritykselle tietoturvavalmiin perustan puhe- ja dataliikenteelle, sekä lanka- että langattomissa verkoissa. Alykäs ohjelmisto mahdollistaa verkon helpon ja nopean konfiguroinnin. Ohjelmisto sisältää kaikki pk-yrityksen tarvitsemat älykkäät palvelut, muun muassa tietoturvan, palvelun laadun (QoS) sekä Ethernet-pohjaisen virransyötön.

Ethernet Routing Switch 4500

Pinottavat ERS4500 kytkimet tarjoavat kattavia tietoturvaominaisuuksia ja luotettavuutta vaativiin tietoverkkoihin, jossa tarvitaan korkeampaan QoS-palvelutasonluokittelua. Sarjan Fast/Gigabit Ethernet -kytkimet ovat vikasietoisesti pinottavia virransyötöllä (PoE) tai ilman. Tuotekehityksessä on erityisesti kiinnitetty huomiota energiataloudellisuuteen sähkönkulutuksessa.

Ethernet Routing Switch 5500

Multisovellusten ERS500 kytkimet sopivat työryhmien ristikytkentäympäristöihin tai verkon keskelle jossa tarvitaan suorituskyvyltään ja kattavilla tietoturvaominaisuuksilla varustettu kytkin. Käytön automatisointi monipuolisissa käyttötarkoituksissa takaa nopean tavan hyödyntää ääni-, video- ja tietoliikennesovelluksia. Muita 5510-sarjan ominaisuuksia ovat; IPv6, liikenteen priorisointi, korkeankäytettävyyden QoS-palvelutaso, brandwidth aggregation ja VLAN- kohtainen RSTP.

Ethernet Routing Switch 5600

ERS5600 kytkimet soveltuvat työryhmäkäytön lisäksi edistyksellisten ohjelmisto-omaisuuksiensa vuoksi erinomaisesti pienten ja keskisuurten yritysten keskuskytkimiksi ja konesaleihin. Laitteet tukevat Avaya SMLT-teknologiaa tarjoten täydet vikasietoisuusominaisuudet myös palvelimien edusta kytkiminä. Tähän käyttöön suunniteltu Horisontal Stacking -ominaisuus varmistaa, että palvelimet ovat aina tavoitettavissa. Edistykselliset QoS (liikenteen priorisointi) ominaisuudet mahdollistavat luotettavan alustan VoIP ja multimedia sovelluksille verkon päästä päähän. Erilliset vaihdettavat virtalähteet tarjovat N+1 vikasietoisuuden kaikissa ratkaisuissa. Kaikissa kytkimissä on myös vähintään kaksi 10GbE porttia. Erikoisuutena on tässä sarjassa on 96 –portin 10/100/1000 –ethernet liitäntäinen versio, joka on markkinoiden korkeimman liitäntätiheyden tarjoava malli.

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo