Cisco Networking Academy laitepaketit

Cisco Systems käynnisti jo syksyllä 1997 laajan Internet-verkon kautta tapahtuvan koulutusohjelman - Cisco Networking Academy Programin (CNAP) - auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan ne työelämän taidot, joita tämän päivän Internet-taloudessa tarvitaan. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille perustiedot ja -taidot tietoverkkojen suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Koulutus tapahtuu joko alueellisissa tai paikallisissa oppilaitoksissa. Ajan saatossa Cisco Networking Academy ohjelmien koulutuksissa on ahkeroinut Suomessa jo tuhansia oppilaita menestyksekkäästi käyttäen opiskelussa ja harjoituksissa apunaan oman Cisco Networking Academy oppilaitoksensa Lab-laitteistoja.

CCNA ja CCNP oppilaitos-bundlet ovat saatavilla rekisteröityjen Cisco Networking Academy oppilaitosten käyttöön. Koulutukseen tarkoitetut erikoishinnoitellut valmispaketit voidaan hankkia Tradec Networks Oy:ltä. Hankittuaan ensimmäisen kokonaisen bundlen Academy voi tämän jälkeen hankkia myös yksittäisiä komponentteja, päivityspaketteja ja laitteita tuntuvilla alennuksilla opetuskäyttöön.

CCNA Standard ja CCNP Standard Router Bundlet ovat edullisia laitepaketteja jotka soveltuvat uuden tai olemassa olevan Networking Academy:n laitealustaksi pienille ja keskisuurille opetusryhmille. Nämä laitepaketit sisältävät muutamia reitittimiä ja Ethernet-kytkimiä.

CCNA Premium ja CCNP Modular Router Bundlet soveltuvat kaikille uusille ja olemassa oleville CCNA ja CCNP Academy oppilaitoksille joilla on jo olemassa olevaa laitekantaa. Nämä laitepaketit sisältävät modulaarisia reitittimiä ja Gigabit Ethernet-kytkimiä lisätarvikkeineen.

Laitebundleja on saatavilla useita erilaisia riippuen oppilaitoksen koulutusohjelmasta ja opetuksen laajuudesta. CCNA laitepaketit soveltuvat lukion tai teknisen ammattikoulun opetustarpeisiin ja CCNP koulutusohjelman laitteet ammattikorkeakoulun- tai yliopistotason oppilaitoksiin.

Tradec Networks on Cisco Academy Network Partner.

Ota yhteyttä opetusohjelman muuttuessa tai laitetarpeiden päivitysasioissa.

Tiedustelut ja myynti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen / +358 44 777 0640

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo