Tallennusjärjestelmät

Tintri VMstore

 tintri stack 14 b

Tintri VMstore tuo uudenlaista näkemystä virtuaaliympäristöjen tallennukseen. VMstore on maailman ainoa tallennusjärjestelmä joka on suunniteltu alusta lähtien puhtaasti virtuaaliympäristön tallennusalustaksi. Tällä hetkellä Tintri tukee pelkästään VMwarea mutta tulee jatkossa tukemaan mm. Microsoftin Hyper-V:tä. Tintri hyödyntää VMstoressa älykkäästi sekä tehokkaita SSD Flash –levyjä, että halpoja suuri kapasiteettisia SATA-levyjä siten, että yli 90% levyn luku-kirjoitus-operaatioista (I/O) tapahtuu Flash-levyllä. Myös  He kykenevät tähän siksi, että tällä hetkellä ainoana tallennusjärjestelmänä maailmassa Tintrin laite kykenee tunnistamaan virtuaalikoneet virtuaalilevy-tasolla ja ymmärtämään miten I/O-jakautuu eri virtuaalilevyjen kesken suhteessa fyysisiin levyihin.Tämän lisäksi Tintrin laite tekee tehokasta blokkitason deduplikointia, jolla fyysisesti tallennettavan datan määrä on helposti useita kertoja pienempi kuin perinteisellä tavalla tallennettaessa. Tällä hetkellä Tintri tukee VMwarelle NFS-protokollaa ja se tulee olemaan ensimmäisten joukossa tukemassa VMwaren tulevaa virtual volume (vvol) tallennusprotokollaa. 

Tradec on Tintrin ainoa myyjä Suomessa. Meiltä saatte lisätietoja teknologiasta ja järjestämme mielellämme Teille esittelyn ja demonstraation Tintrin toiminnallisuuksista. Ota yhteyttä  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

 vmworld-foam awards21-large

 

 

 

 

 

 

EMC VNXe - Tallennusjärjestelmät

VNXe –tallennusjärjestelmät ovat suunniteltu käyttäjien toiveiden mukaisesti huomioiden ratkaisun kokonaiskustannukset koko elinkaaren ajalta. Voit keskittää koko yrityksen tiedontallennuksen yhteen korkean käytettävyyden järjestelmään.  Et tarvitse enää sovelluskohtaisia levyjärjestelmiä ja erillisiä NAS-palvelimia tiedostopalveluita varten. Kaikkien tiedontallennusjärjestelmien hallinta on keskitettyä. Myös järjestelmien etäpeilaukset onnistuvat.

alt

Lisätiedot ja myynti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

EMC VNX - Tallennusjärjestelmät

VNX – tuoteperhe on maailman SAN- ja NAS – tallennusjärjestelmien markkinajohtajan (Gartner 3/2011) uusin  tuotejulkistus, joka on mahdollistaa moniprotokollatuen, tiedosto- ja blokki- sekä objektipohjaisen tallennukseen. VNX on nykyisten ja tulevien ympäristöjen tallennusratkaisu, jossa yhdistyvät on korkea käytettävyys, keskitetty hallinta ja eri sovellusympäristöjen asettamat erityisvaatimukset esimerkiksi suorituskyvylle. Erityisominaisuuksia ovat esimerkiksi VNX-tuoteperhe skaalautuu 75 levyaseman VNX5100-levyjräjestelmästä aina tuhannen levyaseman VNX7500-järjestelmään asti.

alt

Lisätiedot ja myynti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  

 

alt

 

Keskitetysti hallittava ympäristö yksinkertaistaa järjestelmien hallintaa ja säästää kustannuksia.

 

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo