Palvelimet

Pääasiallinen palvelintarjontamme koostuu kolmen eri valmistajan tuoteratkaisuista:

Räkkipalvelimet

IBM xSeries
IBM:n x86-palvelimet ovat vähän energia kuluttavia ja monipuolisesti skaalautuvia palvelimia pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. IBM System x -palvelimet on suunniteltu alentamaan konehuoneen kokonaiskustannuksia ja nostamaan tehokkuutta. Energiatehokkuus ja virtualisointimahdollisuudet on huomioitu jo tuotekehitysvaiheessa ja siksi useat säästöjä mahdollistavat osatekijät ovat valmiiksi sisäänrakennettuina jokaisessa ratkaisussa. IBM x86 palvelimilla saadaan kustannustehokas ratkaisu Windows, Linux ja virtualisointiympäristöihin.

HP ProLiant DL- sarja
Räkkikäyttöön optimoidut ProLiant DL -palvelimet muodostavat kattavan järjestelmän, joka tukee yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita ja kasvua. DL-palvelimissa on toimiva palvelinrakenne ja niiden hallintaa ja toimintaa voidaan ohjata HP:n infrastruktuurin hallintaohjelmiston avulla. Ohjelmistolla voi valvoa palvelimen infrastruktuuria kaikkialta, joka lisää joustavuutta ja tuo tuntuvia säästöjä ProLiant-palvelininvestoinnille.

Cisco C-sarja
Cisco palvelimet ovat osa Data Centereihin suunnattua Unified Computing –konseptia. C-sarjan palvelimet tukevat standardinmukaista Unified Fabric -verkkoteknologiaa, VN-Link -virtualisointitukea ja Cisco Extended Memory -muistinlaajennusratkaisua. C-sarja tarjoaa myös luonnollisen kasvupolun perinteisistä palvelinratkaisuista täysiveriseen Unified Computing System -järjestelmään. C-sarjan palvelimia on saatavana seitsemän erilaista valmista bundlea, joista voi rakentaa omia kokoonpanoja. Palvelimilla on 3-vuoden tehdastakuu seuraavan arkipäivän laitevaihdolla. Takuuvaihdoista vastaa suoraan Cisco Systems.


Blade-palvelimet

IBM BladeCenter-sarja

IBM eServer BladeCenter kehikkopalvelimet on markkinoiden vikasietoisin korttipalvelinratkaisu. Se on avoin arkkitehtuuri, joka tukee useiden kytkinvalmistajien Ethernet- ja kuitukytkimiä. Kehikot tukevat varapalvelimen automaattista käyttöönottoa vikatilanteissa (Open Fabric Manager) sekä kytkimien kanssa 10GB ethernetin virtualisointia (IBM virtual Fabric). Korttipalvelimet on suunniteltu erityisesti virtualisointiin, jolloin palvelimeen voidaan asentaa myös flash kiintolevy. Järjestelmä sopii erinomaisesti virtualipalvelimien ja virtualityöasemien (VDI) ajoalustaksi. Ratkaisu on sertifioitu mm. VMware, Citrix ja Microsoft virtualisointiympäristöihin ja tukee kaikkia virtualisoinnin tärkeitä ominaisuuksia. Mukana tulevat kattavat hallintaohjelmistot ja täydellinen etähallinta. Bladecenter korttipalvelinkehikko sopii myös konesalin kahdennukseen pakettia laajentamalla. Vikasietoisen arkkitehtuurin kahdennetuilla komponenteilla. IBM Blade-korttipalvelimet vähentävät palvelinkaappien johtosekamelskaa ja hallitsevat liiketoiminnan päivittäisien toimintojen edellyttämiä sovelluksia mahdollisimman tehokkaasti. Yhdessä kehikossa voi pyöriä yrityksen koko IT-infrastruktuuri. Kapasiteettia pystytään lisäämään aina tarpeen mukaan.

Palvelinmallistoista löytyy varmasti tarpeita vastaava laite. Kun haluat pyytää tarjousta eri palvelinratkaisuista, ota meihin yhteyttä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo