Palvelimet ja virtualisointi

Kaikilla edustamillamme laitevalmistajilla on omat toteutuksensa erilaisten sovelluksien tai tietokantojen palvelinalustoiksi. Fyysisen palvelimen virtuaalisoinnilla voidaan täydentää palvelimen resurssien (prosessorit, muisti, IO-laitteet) määrittelyä jakaa palvelin yhden tai useamman loogisen palvelimen käyttöön jolloin ne hoitavat fyysisen palvelimen/palvelimien resurssien allokoinnin täysin automaattisesti loogisen palvelimen kuormituksen mukaan.

Lähes kaikilta valmistajilta löytyy jo Unified Computing ajatteluun pohjautuva tietojenkäsittelyjärjestelmä, joka yhdistää palvelin-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi helposti hallittavaksi  integroiduksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä on suunniteltu x86-arkkitehtuurille ja voidaan toteuttaa sekä korttipalvelintuotteilla että räkkipalvelimilla. Tänä päivänä palvelimen tallennusjärjestelmäyhteydet hoidetaan 1GB tai 10 Gbit/s Ethernet -teknologialla joilla saadaan varma siirtotie iSCSI-, NFS-, Fibre Channel tai Fibre Channel over Ethernet (FCoE) -liikenteelle kaikille sovelluksille.
Korttipalvelimissa liitettävyys yksinkertaistuu merkittävästi ja parantaa niiden hallittavuutta. Suurissa tietokantaympäristöissä tai virtualisointiympäristöissä korttipalvelimien hyödyt tulevat juuri parhaiten esiin suorituskyvyssä ja kustannussäästöissä sähkönkulutuksessa.

Toimitamme alan johtavien palvelinvalmistajien laitteistoja, kuten IBM, HP ja Cisco. Lisätietoja malleista ja ratkaisuista myynnistämme: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo