Juniper

Alansa markkinajohtaja Juniper Networks mahdollistaa turvallisen ja luotettavan viestinnän tehokkaan IP-verkon kautta.

Juniper Networks toimii kustannustehokkaan, suorituskykyisen ja luotettavan tiedonvälityksen uranuurtajana globaalisti. 
Tarkoituksenmukaisesti suunniteltujen tietoliikenne-, ja tietoturvaratkaisujen avulla asiakkaamme pystyvät laajalti hyödyntämään liiketoiminnassa tarvittavia palveluja ja sovelluksia. Palveluntarjoajat, yritykset, hallinnot sekä tutkimus- ja koulutuslaitokset eri puolilla maailmaa luottavat Juniper Networksin tuotteisiin erilaisten käyttäjien, palvelujen ja sovellusten mukaan räätälöityjen verkkojen rakentamisessa.
Juniper Networksin kohderyhmänä ovat asiakkaat, joille verkot ovat strategisesti arvokkaita. Tällaiset asiakkaat joutuvat jatkuvasti tekemään kompromisseja turvallisen, luotettavan ratkaisun toimittamiseksi käyttäjille:

  • Asiakkaan infrastruktuurin suojeleminen yhä monimutkaisempia ja tiheämmin toistuvia tietoturvahyökkäyksiä vastaan vs. avoimien ja joustavien verkkopalvelujen tarjoaminen käyttäjille
  • Sopivassa laajuudessa toteutetut huippuälykkäät ratkaisut vs. ensiluokkainen suorituskyky
  • Internetin joustavuus ja taloudellisuus vs. yksityisten verkkojen turvallisuus ja luotettavuus

Kompromissit voidaan välttää käyttämällä huipputehokasta infrastruktuuria, jolla turvallisuus ja verkkoratkaisut voidaan nivoa toisiinsa. Tällaista infrastruktuuria käyttämällä Juniper Networksin asiakkaat tiedostavat, keitä niiden käyttäjät ovat ja toisaalta mitä heillä on lupa tehdä verkossa. Tämä takaa luotettavan, tehokkaan viestinnän, joka perustuu sovelluksen ja käyttäjien tarpeisiin.

Juniper Networks toimittaa turvallisen, luotettavan infrastruktuurin verkkoratkaisulleen strategisia vaatimuksia asettaville asiakkaille. Innovaatiojohtajana yrityksellä on vankka kokemus ensiluokkaisten verkkoratkaisu- ja tietoturvatuotteiden toimittamisesta alan vaikeimpienkin ongelmien ratkaisemiseksi. Tuhannet palveluntarjoajat – muun muassa 25 maailman suurinta palveluntarjoajaa – hallinnot ja yritysasiakkaat luottavat Juniper Networksin innovaatioihin ja hyvin skaalautuviin, luotettaviin verkko- ja tietoturva-alustoihin, jotka maksimoivat käyttäjätyytyväisyyden sekä minimoivat käyttökustannukset.

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo