Hewlett-Packard

HP on teknologiayritys, joka on perustettu vuonna 1939 ja toimii yli 170 maassa eri puolilla maailmaa. HP kehittää tuotteita ja palveluita, jotka auttavat kuluttajia ja yrityksiä ratkaisemaan ongelmia ja toteuttamaan tavoitteensa. Parempien tulosten saavuttamiseksi HP luo jatkuvasti uusia tapoja toimia, entistä helpompia ja luotettavampia teknisiä ratkaisuja.

HP:lla on alan kattavin tuotevalikoima. He tarjoavat yrityksille ja yhteisöille IT-infrastruktuurin ja tuotteita kämmentietokoneista maailman tehokkaimpiin supertietokonejärjestelmiin.

HP luo teknologiaa, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia ihmisille, yrityksille, julkiselle hallinnolle ja yhteiskunnalle. Maailman suurimpana teknologiayrityksenä HP tarjoaa kokonaisuuden, joka kattaa tulostuksen, henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn, ohjelmistot, palvelut ja it-infrastruktuurin. Tämän laajan valikoiman johdosta HP:llä on mahdollisuus yhdistää sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pilvipalveluiden ja liitettävyyden avulla HP mahdollistaa saumattomat, turvalliset ja päivittäiseen elinympäristöön liittyvät kokemukset verkottuneessa maailmassa.

Suomessa HP on tuhannen hengen IT-ratkaisujen toimittaja ja heillä on palvelupisteitä 21 paikkakunnalla.

Tradecin historia HP:n tuotteissa juontaa 1980-luvulle, jolloin Digitalin VAXien myynti yrityksessämme alkoi. Vuosien varrella Digitalista tuli Compaq ja Compaqista sitten myöhemmin HP. Hp:n tuotteita yhtiö on toimittanut kumulatiivisesti monen miljoonan euron arvosta. HP:n muut palvelimet kuuluvat myös tuotevalikoimaamme. Näitä ovat HP/9000-palvelimet (rp-sarja), Itanium-teknologiaan pohjautuvat Integrity-palvelimet (rx-sarja) ja Intel/Windows teknologian Proliant-palvelimet. AlphaServereitäkin toki edelleen toimitamme.

Tradec Networks on hp Preferred Partner-jälleenmyyjä. Edustamme uusien lisäksi tehdaskunnostettuja hp Renew-laitteita. HP:n tehdaskunnostetut tuotteet ovat käyneet läpi vahvan testauksen ja kunnostuksen ja ovat täten uudenveroisia.

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo