EMC

EMC on yhdysvaltalainen Hopkingtonissa Massachusettsin osavaltiossa pääkonttoriaan pitävä tallennuksen ja varmistuksen erikoisvalmistaja, joka on tällä haavaa IDC:n mukaan markkinajohtaja ulkoisissa RAID-levyjärjestelmissä.

EMC:n tausta on ultra high end-tuotteissa, joissa markkinajohtaja on valmistajan Symmetrix-tuote. Keskisarjan laitteita EMC:ltä on ollut saatavilla vuodesta 1999 lähtien, jolloin se osti Data Generalin. Data General oli tuolloin merkittävä valmistaja Windows-ympäristöissä CLARiiON-tuotteella.

EMC keskittyy tallennuksen ja varmistuksen tuotteisiin ja palveluihin. EMC:n kattoajatuksena on, että tallennetulla tiedolla on elinkaari (Information Lifecycle Management). Eri elinkaarensa vaiheissa tiedon hyödyntämiseen on järkevää käyttää erilaista tallennusta ja hyödyntämistyökaluja. EMC:n ihannetopologiassa tiedontallennus sisältää useita tasoja (Tiers), joista voidaan tarjota sovelluksille kapasiteettia yhdenmukaisesti ja läpinäkyvästi. 

Yhtiömme on suurimpia EMC:n jälleenmyyjiä Suomessa. Yhtiö on jälleenmyynyt EMC:n tuotteita alun perin jo vuonna 1985, jolloin EMC vielä valmisti VAX- järjestelmien muisteja. Yhtiössä on henkilöiden kautta kokemusta CLARiiON-tuotteista jo Data Generalin ajalta.

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo