Avaya

Avaya on Ip-puhejärjestelmiin erikoistunut laite- ja ohjelmistovalmistaja. Avaya irtaantu 1.lokakuuta yhdysvaltalaisesta Lucent Technologiesta, joka oli aikaisemmin irtaantunut AT&T:stä 30. syyskuuta 1996. Avayan päätuotteita ovat data-laitteet, IP-puhelimet, yhteyskeskuksen laitteet ja puhelinvaihteet. Avaya osti Nortel Enterprise Solutions -yksikön tuotteet ja toiminnat joulukuussa 2009.

Nortel Avaya yhdistymisen jälkeen kaikki nykyiset mallit jatkavat, ja vuoden 2010 aikana esiteltävät uudet ohjelmistot täydentävät olemassa olevia monipuolisia ominaisuuksia.. Verkkojen virtualisointi etenee hyvää vauhtia ja Avaya tarjoaa jo nyt mahdollisuuden rakentaa pilvimalliin pohjautuvia ratkaisuja, jotka tukevat maantieteellisesti hajautettuja virtuaalisia palvelukeskuksia pohjautuen avoimiin standardeihin ja yhteensopivuuteen olemassa olevien laitteiden ja verkkojen kanssa.

Tradec Networks Oy on Avaya Data Solution Sales-partneri. Tarjomme asiakkaillemme yrityksen perustarpeita kattavan valikoiman tietoliikenne- ja tietoturvalaitteita jotka ovat helposti ja nopeasti käyttöönotettavissa.

Edustamamme tuotevalikoima käsittää kaikki Avaya dataliikenteen aktiivilaitteet pienimmästä työryhmäkytkimestä aina kehikkopohjaisiin ja reitittäviin runkolaitteisiin verkon ytimessä. Lisäksi olemme keskittyneet VPN-, tietoturva- ja langattomiin laitteisiin.

 

 
  • riverbed-technology-inc-logo

  •  tintri-logo-250

  •  

    EMC-logo